BURSA / NİLÜFER - Kara Mehmet Ortaokulu

Kara Mehmet Ortaokulu

.
Ataevler Mahallesi Gaziosmanpaşa Cad. No22 Nilüfer/BURSA
Olmak İstediğiniz yere, bizimle!
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş; zamanını iyi kullanabilen; dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan, kendisiyle barışık, estetik duygusuyla gelişmiş; anadilini etkili evrensel dilleri bilinçli kullanabilen; toplumsal değerlerin evrensel değerler içinde önemini fark edebilen ve sürekliliğini sağlayabilen, sağlıklı bir çevre bilincine sahip, eleştirel ve analitik düşünebilen, bilgi toplama yollarını kullanabilen, yaratıcı çözümler üreten, bilgiyi gelişimin ve saygınlığın kaynağı olarak gören bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili öğretim
07:30-13:10 13:20-19:00
Ulaşım
Okulumuza Osmangazi´den 9D, Emek´ten B/43, Muradiye´den B/42, Uludağ Üniversitesi´nden B/46, B/45 ve 43H, Bursa Terminali´nden 95 ve 95A ile gelinebilir. Ayrıca Beşevler Metro Durağından B8 ile ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Şeyh Edebali Camii´sine ve Magazin Outlet´e çok yakındır. Ata bulvarı üzerindedir.
İl merkezine yarım saatlik ve ilçe merkezine 15 dk.´lık mesafededir.